Tots els pobles
ca.pngEN

Inici>Notícies

Veure pel·lícules recorda la ment original i seguir endavant en el moment adequat

01 de gener de 7070

Èpoques de vent i pluja, anys de muntanyes i rius, el racó del centelleig, són el nostre record profund dels anys plens. El 9 d’octubre de 2021, tot el personal de Gaolang Liquor perseguirà junts la memòria del vermell a 《La batalla al llac Changjin》! 

Llarg

No creguis en dificultats insalvables ; No creguis que hi hagi un enemic que no pugui ser derrotat ; No creguis en tasques impossibles. Aquesta és la batalla del llac Chosin que ens va provocar la sensació més gran.

长 津 湖 2

La batalla del llac Chosin és el fons de la pel·lícula, que explica la història de les tropes voluntàries de l’exèrcit xinès i les tropes nord-americanes de 1950 al llac coreà Chosin; envoltat de la zona del llac de Changjin, compta amb més de 9 persones, invertint un camp de batalla.

长 津 湖 3

Durant els 176 minuts de visionat de la pel·lícula, tots vam posar el nostre cor i ànima en la història, i les imatges de voluntaris xinesos de peu i lluitant amb valentia contra l’enemic en un entorn extremadament dur ens van provocar llàgrimes.

长 津 湖 5

Tot el personal de Gaolang Liquor va veure 《La batalla al llac Changjin》

junts, que van tenir un impacte positiu en la seva feina i vida futures. El desenvolupament del grup és com escalar, si no avança, es retirarà. És un viatge sense fi, i només avançant constantment, pujant cims i superant objectius es pot gaudir de la bellesa del cim. No oblidarem l’aspiració original, continuar lluitant.

Gran paret

Licor Goalong, reconegut mundialment!