Tots els pobles
ca.pngEN

Inici>Notícies

El 100è aniversari de la fundació del Partit Comunista de la Xina

01 de gener de 7070

图片 1

La branca del partit de Goalong Liquor Group es va crear el darrer dia del centenari de la fundació del partit, obrint un nou viatge del segle II Avui és un dia molt important i solemne en la història del Partit Comunista de la Xina i la nació xinesa. És un gran moment històric ple de solemnitat i orgull. És el centenari de la fundació del Partit Comunista de la Xina. A les 100 del matí, es va celebrar solemnement una gran cerimònia de calor i joventut a la plaça Tiananmen.  

2 

Tots els membres del personal del grup Goalong Liquor van cantar "Cap partit comunista sense la nova Xina". Tot el personal va assistir junts a la gran cerimònia i va escoltar atentament l’important discurs del secretari general Xi Jinping a la conferència del 100è aniversari del Partit Comunista de la Xina.   

3

Mirant cap enrere sobre el curs gloriós de la lluita centenària del Partit Comunista de la Xina: la nació xinesa és una gran nació al món, amb una llarga història de civilització de més de 5,000 anys i ha fet contribucions inesborrables al progrés dels humans. civilització. Després de la guerra de l'opi el 1840, la Xina es va convertir gradualment en una societat semi colonial i semi feudal. El país va ser humiliat, la gent va patir i la civilització es va cobrir de pols. La nació xinesa va patir desastres sense precedents. Des de llavors, adonar-se del gran rejoveniment de la nació xinesa s’ha convertit en el somni més gran del poble xinès i de la nació xinesa.

4  

En els darrers 100 anys, el Partit Comunista de la Xina ha lliurat una excel·lent resposta al poble i a la història. Ara, el Partit Comunista de la Xina s’ha unit i ha portat el poble xinès a emprendre una nova via per assolir el segon objectiu del Centenari.  

5 

En escoltar l’important discurs del secretari general Xi Jinping, cada membre del partit, membre del partit en prova i activista del grup Goalong Liquor va expressar el seu ànim i va expressar fermament la seva resposta a la crida del secretari general Xi Jinping, per tenir present la missió original, enfortir els seus ideals i creences, per dur a terme el propòsit de servir la gent de tot cor i de tot cor, a una demostració exemplar dels membres del partit i per tirar endavant l’esperit d’un gran partit. Pren la història com un mirall, crea el futur i continua fent grans contribucions a la gran causa del rejoveniment de la nació xinesa, buscant la felicitat per a la gent i construint un futur brillant de socialisme amb característiques xineses.   

6