Tots els pobles
ca.pngEN

Inici>Notícies>Notícies de la indústria

Coses del tast de whisky

01 de gener de 7070

Degustar whisky és tant art com ciència. Hi ha massa aspectes relacionats amb el procés de tast del whisky. Aprendre a tastar completament el whisky requereix temps, paciència i una nota positiva, practicar, practicar, practicar. Al cap i a la fi ... "Massa de tot és dolent, però massa bon whisky amb prou feines és suficient"
1595329274768902

                                                                                                                             foto de google

El whisky és una beguda alcohòlica molt popular a tot el món i cada vegada més popular a la zona asiàtica. Tot i això, només unes poques persones coneixen l’art de tastar whiskies. Com tastes el whisky? Bé, hi ha un determinat mètode i sol·licitud sobre el tast que cal seguir abans de comprendre els gustos d’aquestes begudes en particular. Aprenent les següents habilitats, les persones podran aprendre l’art de tastar fàcilment.
78331595329554                                                                                                                             foto de google

L’objectiu principal d’aquest art és que un individu tasti diferents tipus de coses que no estan relacionades amb la beguda i prenen una instantània o les característiques d’aquest sabor en particular. Com més una persona fa això, millor i més precís és el seu tast de whisky. El més important és no beure’l ràpidament. Tingueu en compte que el gust dependrà de les preferències d’una persona, per tant, no hi ha res correcte ni incorrecte.

El vidre és un altre aspecte important que cal tenir en compte. El tipus de vidre que la gent hauria d’utilitzar ajudarà massivament a la seva causa. Recordeu que només heu d’utilitzar un got que tingui una obertura estreta perquè es concentrarà i canalitzarà els aromes de l’alcohol directament cap a les fosses nasals.

Cal plantejar-se l'ús d'un snifter o altres tipus d'ulleres que tinguin el mateix tipus.

2

                                                                                                                             foto de google

És important olorar l'aroma abans que beure-la directament. Això farà que l’emoció i l’anticipació siguin molt millors i que les vostres papil·les gustatives pengin d’excitació. Alguns fins i tot utilitzarien un parany que atraparà l’aroma del vidre.

En beure whisky, seria aconsellable utilitzar un got estret en comparació amb gots o altres gots enormes. Això farà que l'aroma es dissipi a l'aire massa ràpidament. Us costaria olorar l’aroma perquè ja no existeix. La beguda es pot acompanyar amb gel o no, segons l’anàlisi que calgui.

El nas és la part més important a l’hora d’ensumar l’aroma que provenen de les begudes alcohòliques. La sensació del nas és vital abans de tastar-lo. Hi ha certes característiques que es podrien trobar i identificar sobre quines seran les indicacions i el gust de les begudes.  
3

                                                                                                                             foto de google

Per obtenir la característica especial, aboqueu una petita quantitat al got i gireu-la durant força temps. Això permetrà que l'oxigen es barregi amb el líquid, de manera que començaria l'evaporació. Això s’ha de fer especialment si l’ampolla s’ha emmagatzemat durant algun temps i necessita una mica de temps per expressar les seves característiques de carrer.

El sabor de l’alcohol al paladar d’una persona ha de ser gratificant i la part més agradable de tot el procediment. El més crucial a tenir en compte és no prendre el whisky immediatament. Però se li ha de donar prou temps i assaborir-lo a la boca obtindrà el màxim benefici i sabors màxims.
4Si us agrada el whisky i voleu provar-ho de manera diferent, proveu de provar-ne els diferents tipus. Per a una part més divertida i emocionant, intenteu fer l'art del tast en lloc de consumir les begudes de cop. L’acumulació d’anticipació augmentarà el gaudi i l’èxit un cop s’hagi consumit el whisky.

5