Tots els pobles
ca.pngEN

Inici>Notícies>Notícies de la indústria

Whisky americà

01 de gener de 7070

1. Whisky Bourbon

  Tot i que les regulacions de bourbon no diuen que s'hagi de fer a Kentucky, la majoria del whisky pur bourbon clàssic (95 per cent) encara prové del comtat de Bourbon, natiu de Bourbon..

Reglament borbònic:

A. Destil·lació amb puré de cereals fermentats (sacarificació), que requereix més d'un 51% de blat de moro

B. La concentració d'alcohol del licor destil·lat no ha de superar el 79.5%

C. La concentració alcohòlica no ha de superar el 62.5% abans de la criança en bóta i s'ha de posar en bótes noves de roure torrat.

D. La concentració alcohòlica no ha de ser inferior al 40% abans de l'embotellat, i no s'ha d'afegir cap colorant ni aroma.

E. Fabricat als EUA i envellit

Whisky d'Amèrica

2. Whisky de sègol

  Destil·lat amb puré de cereals fermentats (sacarificació), en què s'ha de prendre més del 51% de sègol, la concentració d'alcohol del licor destil·lat no ha de superar el 79.5%, la concentració d'alcohol no ha de superar el 62.5% abans de l'envelliment en bóta i la concentració d'alcohol ha de no sigui inferior al 40% abans de l'embotellament de l'ampolla, i no s'ha d'afegir cap pigment ni sabor.

Whisky de sègol

3. Whisky Tennessee

  De fet, el whisky de Tennessee s'elabora d'acord amb la normativa del whisky bourbon, però el whisky de Tennessee només es pot fer a Tennessee i s'afegeix un procés de "filtració de carbó d'auró" abans de l'embotellat, que és la marca més important del whisky de Tennessee..

Whisky Tennessee

4. Whisky Sour Mash

  Els malts àcids es produeixen principalment per "fermentació", amb una quarta part del most deixat fermentar al destil·lador després de cada destil·lació, produint un gust "àcid", i un nou most afegit a la següent producció..

Whisky Sour Mash

5. Embotellat al Bund

El compliment de l'estàndard Bottle-In-Bond ha de complir cadascun dels requisits següents:

A. Destil·lació a la mateixa planta i a la mateixa temporada. (La temporada de destil·lació es divideix en gener-juny i juliol-desembre)

B. Madurar almenys 4 anys

C. Ampolla amb una graduació alcohòlica exacta del 50% ABV

D. El nom i el número de la destil·leria s'han d'indicar al cos de l'ampolla. Si hi ha altres números disponibles, s'ha d'indicar el número de la planta embotelladora

Mapa del whisky d'Amèrica