Tots els pobles
ca.pngEN
bandera lateral

Inici>Qui som?>Perfil del grup

Introducció al grup

El negoci principal de Goalong Liquor (Group) és la producció i venda d’aiguardents internacionals (com whisky, aiguardent, vodka, ginebra, rom), així com la importació i exportació de productes i tecnologia.

Goalong Liquor Brand es va proposar el 2011 per construir la primera marca internacional de licors de la Xina, seguida de l'establiment de la companyia britànica Goalong Liquor Group, i va començar a registrar la marca comercial "Goalong". La marca anglesa "GOALONG" és l'homònim de "Gaolang". La seva importància és ser contínuament agressiu i avançar amb valentia, que també és l’espirit de l’emprenedoria de Goalong Spirit.

Posseir prop de 100 empleats (2018), 50 amb llicenciatura o superior, 3 amb màster o superior i 8 amb certificacions professionals i tècniques.

Goalong Liquor ha estat líder en exportació nacional d’aiguardent durant tots aquests anys.

Actualment, hi ha cinc empreses moleculars, dues empreses offshore directament sota la jurisdicció de països estrangers, directament afiliades al grup Goalong Liquor.


Grup de licors Goalong

Bingo Bosolac International Liquor Sarl.
Regne Unit Goalong Liquor Group Co., Ltd.
Hunan Goalong Liquor Co., Ltd.
Changsha Goalong Liquor., Ltd.
Changsha Bingo Liquor Co., Ltd.
Shenzhen Goalong Liquor Co., Ltd.
Liuyang Goalong Distillery Co., Ltd.

Destil·leria Goalong

Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd.és un fabricant internacional de licors professional únic a la Xina invertit pel Grup Goalong del Regne Unit l'any 2018, principalment productor i exportador de whisky, aiguardent, vodka, ginebra, licors i altres licors. ubicat al Parc Industrial de dos Orientats de la ciutat de Liuyang, és la primera destil·leria de whisky de malt a escala més gran de la Xina i també la quarta destil·leria invertida pel grup Goalong, amb els equips més avançats i modernitzats i el sistema de gestió d’alt nivell, que representa el grup 1t nivell de lliurament internacional, centrat principalment en la fabricació de whisky xinès i els serveis de licors de marca privada per a clients de dins i de fora.

                       

La destil·leria de whisky es troba a la zona de muntanya de Liuyang, que és molt adequada per a la destil·lació de whisky a causa de la qualitat de l’aigua i de l’entorn agradable; Aigua de bona qualitat amb índex de taxa electrolítica més baixa i sals no dissoltes que fan que els licors siguin purs i nets, suaus i suaus, no danyarà el cos en gaudir-ne.

                       

Goalong Group és el primer a produir i desenvolupar whisky de malta únic a la Xina. Actualment, el seu nivell d’R + D i producció es troba al capdavant a la Xina. L’empresa ha format un mercat nacional i l’exportació com a principal mode de negoci des del 1, liderant les vendes durant 2009 anys consecutius. 7 incidents de seguretat, servei postvenda 0%. Hem aprovat els certificats FDA, ISO i QS i HACCP i hem exportat els nostres productes a més de 100 països i hem guanyat bona reputació, com Rússia, Amèrica, Alemanya, Filipines, Panamà, Mèxic, Surinam, Austràlia, Nova Zelanda, etc.

                       

Tots els nostres productes es poden imprimir amb codi de barres francès o britànic, amb matèries primeres i envasos de qualitat. La qualitat és l’ànima i el client sempre és el primer, basem-nos principalment en negocis a llarg termini i amistosos com a relació de guanyar-guanyar amb els clients. Tenim una rica experiència en exposicions i hem guanyat moltes bones reputacions a nivell mundial.

                       

Fundada pel senyor Alan a Londres, la marca Goalong significa "anar endavant" i el seu logotip simbolitza la cultura Goalong, sigueu fidels i valents per tenir somnis, lluitar i Goalong pels somnis. Actualment tenim quatre marques, Whisky "Goalong", Brandy "Bosolac", Vodka "Ambigu" i Gin "MonaFrcc". Goalong és també la primera marca de whisky single malt xinès a la Xina.

                       

Goalong és una rotunda marca de licors, la missió es va donar quan es va crear la marca. Han passat molts anys, l’eslògan de Goalong no ha canviat mai. Constantment per guanyar elogis i reconeixements al mercat de begudes espirituoses del món, cosa que fa que la transpiració i els esforços siguin més significatius.

                       

Nosaltres, Goalong for Dreams!

Cultura de la companyia

Estructura de l'empresa