Tots els pobles
ca.pngEN

Inici>Notícies>Notícies d'empresa

Celebrem amb afecte la conclusió perfecta de la tercera fase del "Curs Internacional de Tastadors de Licors" de Goalong Group

01 de gener de 7070

El 8 de novembre de 2021, Goalong Group va començar un "Curs internacional de tast de licors" de dos dies a Liuyang Goalong base de destil·leria de whisky. Com a responsable general de la formació, el Sr. Gao Kailang, CEO de Goalong Group, va donar una gran importància a aquesta formació i va convidar el cerveser sènior nacional i l'equip nacional de tastadors de vins de segona classe a formar els empleats destacats de Goalong Group. activat Licor tutorització teòrica i pràctica de tast a cegues. En aquesta formació, Goalong Group ha preparat acuradament més de 80 marques mundialment famoses de whisky, brandy, vodka, ginebra i rom. Al mateix temps, el grup Goalong també ha preparat el whisky single malt Goalong calent a l'estranger i el whisky nou realitzat pel Grup l'any 2021.

famós whisky

Whisky Goalongtasteu el whisky

         Durant el curs, hi va haver un fort ambient d'aprenentatge, i mentre els professors ensenyaven seriosament, el nostre els estudiants també van respondre positivament i la discussió in situ va ser animada. A través de dos dies i dues nits d'estudi sistemàtic i pràctica de tast a cegues, els estudiants tenen una comprensió més profunda dels begudes alcohòliques internacionals, així com una certa comprensió del sabor i les característiques dels begudes alcohòliques en diversos països i mercats. Al mateix temps , d'acord amb l'actitud d'entrenament rigorós i estudi seriós, Goalong Group també va realitzar un examen de coneixements teòrics de begudes espirituoses i una prova de coneixements per a la selecció de 20 tipus de begudes cegues després de la formació.

begudes alcohòliques de whisky

whisky

         Entre ells, 3 estudiants van obtenir excel·lents resultats a l'examen i van obtenir el certificat de tastadors de licors superiors certificat per Goalong Group, i 11 estudiants van obtenir el certificat de tastadors de licors intermedis. Després de la formació, el Sr. Gao Kailang va dirigir personalment a tots els participants a visitar tot l'equip de destil·lació de whisky de Goalong Group, explicant en detall el procés del whisky single malt.

whisky        Aprofundeix en la combinació de la teoria i la pràctica del whisky. Permet que els estudiants tinguin una comprensió més intuïtiva de la destil·lació i producció de whisky xinès. El licor Goalong, el precursor de la destil·leria de whisky single malt xinesa, creiem que el whisky xinès sens dubte anirà al món i gaudirà d'una reputació mundial durant els propers 10 anys!

海报1