Tots els pobles
ca.pngEN

Inici>Notícies>Notícies d'empresa

Operació de prova de la fase I i producció en comissió de la destil·leria Goalong

01 de gener de 7070

25

El 28 de setembre de 2020, la nova estrella en el camp dels esperits internacionals augmenta. La base de destil·leria de licors Liuyang Goalong del grup Goalong s'ha posat en funcionament amb èxit. Amb 530 esforços de dia i nit, hem superat l'any més difícil del 2020.
261. Qualitat primer, millora contínua de la qualitat, creació de marques amb enginy;
La companyia continuarà donant importància a la millora i la innovació de la tecnologia dels licors, i combinarà la producció, la docència i la investigació amb el desenvolupament de Liquor Specialty a les universitats. Seguirem promovent la introducció de talents i intensificarem els esforços per cultivar talents sèniors.
272. Accelerar la construcció de la informació i enfortir l’aplicació del Big Data;
La informació és especialment important a l'era d'Internet del big data. El 2020, l’empresa ha assolit importants assoliments en la construcció d’informació i ha obtingut resultats inicials. En el futur, la companyia posarà èmfasi en la recopilació, processament i utilització de big data industrial, analitzarà eficaçment el comportament dels clients mitjançant dades basades en informació i formularà una millor estratègia de disseny de producte i estratègia de mercat per servir millor el màrqueting i els consumidors.
283, Cardatge de marca i producte i reposicionament precís;
L’empresa va implementar l’estratègia de producte de la "Sèrie 1 + 3" al pla global de comercialització de licors des del 2018: "1" es basa en l'anàlisi del negoci de licors dels clients. Basat en els productes clàssics del whisky single malt Bosolac i Goalong, la companyia amplia la sèrie de begudes de "Dark Rose Liqueur", "Saiga Antelope Liqueur", "Green Dragonfly Sparkling Wine" i altres sèries de begudes funcionals, procurant fer la sèrie clàssica refinat i reforçant la posició del grup Goalong com a unitat clàssica gran. "3" fa referència a les tres dimensions de l'extensió del sistema de productes bàsics de la marca del grup Goalong: whisky single malt Goalong de gamma alta per a grups de gamma alta; Licor de rosa fosca i vi escumós de libèl·lula verda per a consumidors joves i de moda; begudes funcionals i begudes de te combinades amb aiguardent. Mitjançant l’optimització del producte i la recàrrega de targetes de marca, servirem els clients i els consumidors amb més precisió.
294. La construcció de l’equip de la fundació i la construcció de la terminal principal.
La construcció de terminals és l’arrel d’una empresa i el fonament de la seva supervivència i desenvolupament. L'èxit que hem aconseguit també ve de fer un gran treball en el treball bàsic del terminal. Per tant, l'any de l'any ens centrarem en el tema "Ser original amb enginy". El 2020, continuarem centrant-nos en la construcció de bars nocturns bàsics, enllaç multicanal i augmentarem la inversió en talents. El grup Goalong portarà moltes sorpreses.
30Estar més a prop del consumidor.
Prenent com a centre als consumidors, el grup Goalong s’ha esforçat per practicar les seves paraules.
Durant la construcció de la fàbrica Goalong núm. 4, per tal de permetre que més consumidors tinguessin sentit de la participació, la cerimònia i l’experiència, el president del consell va convertir la destil·leria en una atracció cultural i turística i també va desenvolupar el Museu del Licor Goalong. A través d’algunes regions culturals transfrontereres altament coherents amb el seu propi ajust de marca, va establir un vincle profund entre els consumidors i Goalong.
En el context de l’actualització del consum, un bon servei és crear sorpresa inesperada per als clients. El president Alan Gao va plantejar un nou punt de vista: "El més proper al consumidor té el màxim dret". Des d’un cert punt de vista, com més gran sigui el valor que s’ofereix al consumidor, més a prop està amb el consumidor, més té dret a parlar.

On és la direcció de Goalong?
Davant la remodelació econòmica nacional provocada per la situació epidèmica, moltes empreses es van enfrontar tant a oportunitats com a reptes.
El 2020, el president Alan Gao va presentar l'estratègia d '"Immersive Experience Goalong". Des de la destil·leria fins al Museu Goalong, des de l’entitat fora de línia fins al centre comercial en línia, des de la nova potenciació del màrqueting fins a la força autònoma del consumidor, Goalong sempre insisteix a romandre amb els consumidors en diferents moments i formes diferents, i resumeix l’estil d’immersió Les tres característiques de l’experiència : experiència derivada, experiència de tres nivells: "experiència profunda, forta cognició, alta comunicació" El sistema de màrqueting influeix en els extrems C fins als extrems C grans, influeix entre els extrems C grans i els extrems C i integra els terminals C i grans -terminal.
31A causa dels nostres somnis comuns, Goalong pot continuar sense importar ni a la mar tranquil·la ni a la mala mar.
Perquè creiem fermament que crearem un miracle. La manera de continuar la nostra lluita ara, d’aconseguir els objectius que defensem és agafar la nostra energia, la nostra passió, la nostra força i fer tot el possible perquè Goalong sigui reconegut a tot el món.

8