Tots els pobles
ca.pngEN

Inici>Notícies>Notícies d'empresa

Cerimònia de sortida de la comanda d’exportació més gran del grup Goalong Liquor

01 de gener de 7070

El matí del 29 de novembre, 12 contenidors i 200000 ampolles de whisky Goalong Liquor van partir del parc industrial orientat a dos Liuyang i van anar a les taules de vins dels consumidors europeus i americans. Aquest no és només l’ordre d’exportació més gran del grup Goalong Liquor fins ara, sinó també l’ordre d’exportació més gran de la història dels licors internacionals xinesos.
33                                Liu Weiping, president de l'Associació de la Indústria de l'Alcohol de Hunan

"Goalong Liquor és un cavall negre del licor de Hunan. Creix molt ràpid i té un futur brillant". Liu Weiping, president de l'Associació de la Indústria de Licors de Hunan, va dir que s'espera que Goalong Liquor es converteixi en una bandera de la revitalització del licor de Hunan.
35S'entén que Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd. és la quarta fàbrica invertida i establerta per Goalong Liquor Group. El negoci principal inclou la destil·lació de whisky i altres begudes espirituoses i licors internacionals, elaboració de cervesa artesana, elaboració de vi d’arròs natural pur, aigua potable envasada i begudes funcionals i altres projectes de producció de begudes. La producció d’aiguardents internacionals i licors barrejats, els nostres productes s’han venut a tot el país i a molts països del món, l’exportació de whisky s’ajusta completament a la norma europea i americana, així com als requisits nacionals de seguretat alimentària per a els estàndards de lliurament internacionals, i el registre d’escala d’exportació manté una alta posició a la Xina.
34                                                        Alan Gao, president del grup Goalong Liquor

Alan Gao, el president del grup Goalong Liquor, va dir que la missió de Goalong és crear felicitat i crear noves marques nacionals, crear un estil de vida feliç i productes saludables per als consumidors, i també espera utilitzar Goalong Liquor per substituir aquests licors de fora. porteu al món productes xinesos que agraden a tothom i esdevingueu el sinònim de Made in China. Goalong es dedica al comerç exterior des del 2014 i ha mantingut una elevada proporció d’exportacions internacionals d’aiguardent de la Xina durant set anys consecutius. S'ha convertit en un líder en l'exportació de licors xinesos i ha rebut els títols de "Nou comerciant estranger" i "Base de construcció de somnis de comerç electrònic transfronterer" per Alibaba Group.

36