Tots els pobles
ca.pngEN

Inici>Notícies>Notícies d'empresa

L’activitat d’intercanvi entre Goalong Liquor Group i l’aliança de comerciants de licors de la discoteca Hunan

01 de gener de 7070

El 23 de gener de 2021 es va celebrar l’activitat d’intercanvi conjuntament entre Goalong Liquor Group i l’aliança de comerciants de licors de la discoteca Hunan, que es va concloure amb èxit a Liuyang Goalong Liquor Distillery Co., Ltd.
Aquella nit, l’aliança de comerciants de licors de la discoteca Hunan va mantenir una bona xerrada amb diversos líders del grup Goalong Liquor Group, inclosos el president Alan i el subdirector general, Leo Peng. L’ambient era càlid i els vells amics eren entusiastes i plens d’interès.
43Amb el tema de "vells amics, noves trobades", aquesta activitat d'intercanvi té com a objectiu fer amics amb el vi, oferint una plataforma d'intercanvi perquè els comerciants de licors de discoteques experimentin el whisky xinès, tastin licors i discuteixin junts sobre el desenvolupament de la indústria, a més d'una plataforma interactiva per entendre la marca, els productes, el sistema operatiu i el desenvolupament futur de Goalong Liquor Group.
44Goalong Group va servir els membres de l’aliança amb el whisky pur de malta Goalong durant 5 anys. És una combinació de productes d’alta qualitat, atractius i de gust especial. És de moda, nou, exquisit i luxós. El nucli és el "whisky xinès", que ha guanyat el favor de molts companys i ha obtingut elogis unànimes.
45A més, Goalong Liquor Group, "expert en serveis de begudes alcohòliques", també ha cridat l'atenció. Goalong Liquor Group ofereix un servei únic per a begudes nocturnes i "el servei únic per a begudes nocturnes, personalització, servei, vendes i formació" ha obtingut un elogi unànime.
46Aquesta activitat va acabar amb èxit amb moltes rialles i va aconseguir els bons resultats esperats. En el futur, Goalong Liquor Group continuarà treballant colze a colze amb l’aliança de comerciants de licors del club nocturn per servir millor als consumidors de licors i ajudar a la indústria del licor a desenvolupar-se de manera constant i sostenible.