Tots els pobles
ca.pngEN

Inici>Notícies>Notícies d'empresa

El secretari del comitè municipal de CPC i altres líders van visitar Goalong Liquor Group

01 de gener de 7070

El 8 de desembre de 2020, el secretari del comitè de partit municipal de Liuyang, Li Chunqiu, l'alcalde Wu Xinwei, el president del Congrés Nacional Popular Wu Zhen, el president de la Conferència Consultiva Política del Poble Xinès Li Jiaxi i els principals i adjunts quadres del govern municipal de Liuyang van visitar Liuyang Base de destil·leria de licors Goalong. A les activitats d’observació i demostració anuals del projecte Liuyang, el president Alan del grup Goalong Liquor va donar una calorosa benvinguda als líders visitants i va dirigir un recorregut per la destil·leria, acompanyat de Liu feiwu i el director Lu Lisheng, secretari del parc industrial orientat als dos.
38El secretari Li Chunqiu va prestar molta atenció al discurs del senyor Alan i va entendre la situació empresarial de l'empresa i va discutir profundament sobre l'impacte de l'epidèmia en l'exportació i les vendes nacionals de Goalong Liquor. El senyor Alan, president del consell, els va respondre un a un. Després de completar la base de destil·leria Liuyang, Goalong Liquor Group ha assolit el nivell de lliurament de qualitat internacional. A més, el mes passat es va celebrar una gran cerimònia de sortida de la marca Goalong, es van distribuir 12 contenidors als mercats dels Estats Units i Nigèria. Ara el grup Goalong Liquor és totalment capaç de superar per si sola la pressió econòmica a la baixa que provoca la situació epidèmica. Al mateix temps, Alan també va presentar i prospectar la futura estratègia de desenvolupament i planificació de Goalong Liquor Group al secretari Li Chunqiu i al partit de Li.
39Combinats amb la investigació, els líders van lloar molt Gao Lang i van presentar dues opinions: una és enfortir i ampliar el patró. Fer una bona feina de "licor" i gestionar bé els propis assumptes de l'empresa és la major contribució econòmica i social a la ciutat de Liuyang. L'empresa pren el gran objectiu de "10 milions" com a tasca estratègica i hi fa esforços incessants; segon, com a indústria del licor, s’hauria d’integrar plenament a Liuyang, tenint en compte la integració de la indústria, el medi ambient i les persones i les coses a Liuyang.
El president Alan va tenir un intercanvi en profunditat amb els líders visitants sobre la planificació, reforma, comercialització i gestió financera "de sis anys".
40El president Alan va dir que Alan sempre s'ha adherit a la construcció de la "zona central de licors de la Xina" com a titulars de la primera pàgina i la tasca més important, i que ha dut a terme molta feina bàsica en els darrers anys. En el següent pas, Goalong Liquor Group seguirà adherint-se a l’orientació al desenvolupament de la “zona bàsica de licors de la Xina”, innovarà encara més les mesures de treball i optimitzarà l’estructura industrial. Amb el cultiu de la "zona central del licor de la Xina" com a nucli, la reproducció de la "zona central del licor de la Xina" com a objectiu, la direcció d’allargar la cadena industrial i basada en el manteniment del medi ambient ecològic, enriqueix la connotació i la qualitat de "Àrea bàsica de licors de la Xina" i continuar Promoure el desenvolupament saludable i sostenible de la indústria de licors.
41El president Alan va assenyalar que la construcció de la "zona central de licors de la Xina" és un projecte integral, sistemàtic i a llarg termini. És responsabilitat comuna de Goalong Liquor Group, el govern municipal de Liuyang i el parc industrial de dos tipus de Liuyang com construir la "zona central dels licors xinesos". El procés de construcció de la "zona central dels aiguardents xinesos" és el procés de transformar el valor d'una sola ampolla de licor en el múltiple. A continuació, Goalong Liquor Group donarà un joc complet als seus avantatges professionals, unirà les mans amb el govern municipal de Liuyang i el Parc Industrial orientat a Liuyang dos per construir la "zona central dels esperits xinesos". Unir-se a la cultura i el patrimoni. Hauria d'integrar eficaçment la cultura, el turisme i la innovació cultural per presentar una "àrea bàsica dels esperits xinesos" diferent. No estalviarà cap esforç per fer un bon paper i crear una destil·leria de classe mundial en el futur.

8