Tots els pobles
ca.pngEN

Inici>Notícies>Notícies d'empresa

Activitat de sortida a la nova destil·leria

01 de gener de 7070

7

La data de l’1 d’agost, la companyia va organitzar una increïble activitat de sortida per sorprendre’ns a tots.

Quan va ser l'última vegada que vau participar en una sortida d'equip per la vostra empresa? La meva resposta és l’any passat. A causa del virus Corona, aquest any hem cancel·lat moltes activitats de sortida. És inevitable que no puguem ignorar la importància de les grans activitats i sortides de formació en equip.

Com pot ser el meravellós Team Building sense esdeveniments significatius? El propòsit del viatge d’aquest cap de setmana a Liuyang és que totes les persones de Goalong entenguin el pla de futur de Goalong i millorin la bona relació de cadascú.
8
Tots vam arribar a la nova destil·leria després d’una hora de cotxe, on estaven equipats amb un hotel normalitzat, allà on ens allotjarem aquesta nit. Degut a que la destil·leria es troba a la zona de la muntanya Da Wei, el temps va ser fantàstic i l’aire fresc.  

A través del treball dur de Goalong People, vam netejar totes les habitacions i vam aconseguir la preparació per al carnaval de la barbacoa d’aquesta nit. Tots els nens jugaven feliços a la piscina de peixos.
9Vam fer un breu recorregut per la nova destil·leria acompanyats pel gerent Yang Changfu i He Liang. Tots nosaltres teníem una idea clara sobre la nova destil·leria i la nostra visió d’empresa després del recorregut i estàvem orgullosos del ràpid desenvolupament actual de la companyia.

Arribava un moment emocionant! El sopar estava a punt. Carnaval de barbacoa! Tothom estava content amb els aliments i les begudes.

10Durant el sopar, tots els equips van mostrar el seu comportament elegant recaptant begudes i lemes d’equip.

Tots ens ho passàvem molt bé, de cop i volta, els llums es van apagar "artificialment", està a punt de començar una cerimònia de proposta secreta.

El senyor Ye va proposar a la senyora Gao amb èxit. Aquesta va ser la primera vegada que vam planificar la proposta junts en tan poc temps per al nostre company de treball, va ser bastant interessant i emocionant. Els millors desitjos per al partit perfecte.

11

La nit encara era jove. Després de la sorprenent cerimònia de la proposta, vam anar a fer karaoke a mitjanit per divertir-nos.  

L’endemà vam anar rastrejant els rierols i ens vam reunir a la tarda per anar a la deriva als rierols.

El temps volava, el temps alegre sempre era curt. Cada cop després de les sortides, el cor de tothom està molt més a prop. Gràcies per l'empresa que ofereix aquesta oportunitat i esperem la propera vegada.