Tots els pobles
ca.pngEN

Inici>Notícies>Notícies d'empresa

Vells amics Reunió per a una anàlisi estratègica Reunió de cooperació

01 de gener de 7070

13

La data del 14 de setembre es va concloure amb èxit a la destil·leria Liuyang Goalong, la reunió de cooperació i anàlisi estratègica de la "nova trobada de vells amics", que van celebrar conjuntament Goalong Group i Chao Club Group.
14El mateix dia, el president del grup Chao Club, el senyor Fan Weidong, i altres membres de la plantilla van mantenir una agradable xerrada amb Alan Gao, el president del grup Goalong, Zhang Shunliang, el conseller delegat del grup Goalong, i Liu Peng, el director general de vendes. L’ambient era càlid i els vells amics es reunien amb entusiasme i treien algunes conclusions i consens.
Amb el tema de la "nova reunió de vells amics", aquesta reunió exclusiva té com a objectiu proporcionar una anàlisi estratègica i una reunió de cooperació perquè Chao Club Group entengui de manera completa la marca, els productes, el sistema operatiu i el desenvolupament futur del grup Goalong.
15Sota els antecedents de l’actual nivell de consum actualitzat, Goalong Group va proporcionar múltiples solucions per satisfer la major demanda d’aiguardent del Chao Club Group i, en arribar, l’equip del Chao Club va visitar la nova destil·leria de Goalong Group a Liuyang el 2020. La destil·leria Goaliu de Liuyang pot elaborar malta única destil·lació de whisky, producció i celler de licors, begudes, aigua purificada, vi escumós, refrescos i altres productes culturals nocturns rellevants.
16                                    Reunió per compartir estratègia de "reunió de vells amics nous".
17                               Alan Gao, president del grup Goalong, va pronunciar un discurs important.
18Alan Gao, president del consell d'administració de la indústria del licor, va dir que avui en dia la competència al capdavant de la indústria del licor és cada vegada més ferotge, el consum continua augmentant i els consumidors són cada vegada més exigents i se centren cada vegada més en la qualitat del producte, el valor de la marca i la cultura. amb connotació i experiència de consum, Goalong Group s’adherirà al concepte de "Creació de valor per als clients", centrant-se en els aspectes següents: centrar-se en la creació de marques, millorar la força de la marca del producte, optimitzar l'estructura del producte, millorar la qualitat del producte; prendre els consumidors com a nucli per enfortir la seva adhesió als consumidors.

El mateix dia, Goalong Group i Chao Entertainment Group van llançar un partit de bàsquet únic a la nostra nova destil·leria.
19                                                                                   Preparat per anar
                                                         Hi va haver una lluita aferrissada entre els dos bàndols.
20

21

                                                        Moment súper cremant, veure vídeo és divertit.
22                                                                       Moment de campió.

Com a empresa molt jove en el camp, Goalong Group ha estat explorant si pot aportar més valor a la cultura de l’espectacle nocturn. A través dels esperits, convertim Goalong Group en un expert nacional en licors.
En la ràpida expansió de les ciutats modernes, esperem explorar més possibilitats de vida espiritual interpretant els esperits.

23