Tots els pobles
ca.pngEN

Inici>Notícies>Notícies d'empresa

Goalong Liquor va assistir a la fira xinesa de menjar i licor 2014

01 de gener de 7070

195

La sucursal continental Goalong Liquor va ser convidada a assistir a la Fira China Food and Drinks 2014.

Com a "baròmetre" de la indústria alimentària xinesa, la Fira d'Aliments i Begudes de la Xina (CFDF) iniciada el 1955 és una de les exposicions professionals més grans de la Xina, més de 3000 expositors i 200,000 assistents cada any, va cridar l'atenció sobre empreses famoses com Remy Martin, Martell, Red Bull, etc.

Com a sucursal de Goalong Corporation al Regne Unit, Goalong Liquor es dedica al negoci d’embotellament de licors al mercat asiàtic. Ara tenim tres sèries principals: whisky "Goalong", brandi "Boucheron" i vodka "ambigu". Del qual l’aiguardent Boucheron és importat del cru francès i barrejat pel nostre experimentat cambrer, té com a objectiu crear un aiguardent de sabor favorable.

El Boucheron Five Star es va introduir a la recepció Sugar i s’ha guanyat una gran reputació.

Goalong Liquor és a Southgate (Londres). Com a resultat de l'expansió del nostre negoci a tot el món, es van establir a la Xina dues fàbriques d'embotellament de whisky, que se centren en el mercat asiàtic.

Amb un desenvolupament de 8 anys, els productes de licor Goalong són ben acceptats a la Xina. El 2014 es van vendre més de 2,000,000 litres de licor a un mercat de grau diferent.